Vullnetarët

Bëhuni vullnetar i Maratonës së Tiranës

Suksesi i Maratonës së Tiranës, pa diskutim është dhe meritë e vullnetarëve tanë, të cilët si profesionistë të vërtetë e mbështesin këtë event me shumë përkujdesje.

MT2021 duke marrë përmasa dhe më gjigande na lind nevoja sërisht për mbështetjen tuaj, me mbi 500 vullnetarë të cilët të kenë mundësinë të ndihmojnë me detyra të ndryshme.

Të interesuarit të cilët do të regjistrohen fillimisht do te përcaktojnë së bashku me stafin organizator detyrat që duan të realizojnë dhe më pas do të trajnohen për to.

Të gjithë pjesëmarrësit në fund të eventit do të shpërblehen me një çertifikatë pjesëmarrje të nënshkruar nga Kryetari i Bashkisë. Suksesin e garantuar do ta festojmë me një mega Volunteer Party!

Të gjithë të interesuarit për të qenë Vullnetar të Maratonës së Tiranës 2021, më poshtë mund të gjejnë formën e aplikimit.

  Keni qenë vullnetar në një nga edicionet e mëparshme të eventit "Maratona e Tiranës":

  Konfirmoj që jam njohur me rregulloren e eventit

  infoinfo@tiranamarathon.com
  AdresaSheshi Skënderbej
  Tiranë, Shqipëri

  © 2021. Tirana Marathon - Made by UNIKAL