ditë
:
orë
:
min
:
sek
0K
Vrapues

Rreth

eventit

Maratona e Tiranës është eventi më i madh sportiv në Tiranë, i organizuar për vitin e shtatë rradhazi në 22 Tetor 2023. Këtë vit Maratona e Tiranës mirëpriti më shumë se 5,000 pjesëmarrës jo vetëm nga Shqipëria, por gjithashtu dhe nga vende të huaja, gati për të sfiduar veten dhe për të arritur momente të rëndësishme në jetët e tyre. Maratona e Tiranës është një manifestim për një jetesë të shëndetshme dhe qëndrueshme, ashtu sikundër dhe për të dalë nga zona e rehatisë.

Edicioni

7

Rregullorja

Vullnetarët

Kontakto

Kategoritë

Çmimet

Vendi I

5000 Euro

Çmimi i vendit të parë për kategorinë Marathon (42.195 km) do të jetë 5000 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi II

3000 Euro

Çmimi i vendit të dytë për kategorinë Marathon (42.195 km) do të jetë 3000 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi III

2000 Euro

Çmimi i vendit të tretë për kategorinë Marathon (42.195 km) do të jetë 2000 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi I

2000 Euro

Çmimi i vendit të parë për kategorinë Half Marathon (21.0975 km) do të jetë 2000 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi II

1500 Euro

Çmimi i vendit të dytë për kategorinë Half Marathon (21.0975 km) do të jetë 1500 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi III

1000 Euro

Çmimi i vendit të tretë për kategorinë Half Marathon (21.0975 km) do të jetë 1000 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi I

800 Euro

Çmimi i vendit të parë për kategorinë Tirana 10K (10 km) do të jetë 800 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi II

600 Euro

Çmimi i vendit të dytë për kategorinë Tirana 10K (10 km) do të jetë 600 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi III

500 Euro

Çmimi i vendit të tretë për kategorinë Tirana 10K (10 km) do të jetë 500 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi I

500 Euro

Çmimi i vendit të parë për kategorinë We Too do të jetë 500 Euro.

Vendi II

400 Euro

Çmimi i vendit të dytë për kategorinë We Too do të jetë 400 Euro.

Vendi III

300 Euro

Çmimi i vendit të tretë për kategorinë We Too do të jetë 300 Euro.

Itinerari

Harta

Itinerari

harta

Tirana Marathon

Sheshi Skënderbej, Tiranë, Shqipëri
Tirana Marathon © 2024. All rights reserved.