Parapërgatitja

Rruga drejt Maratonës

Për disa nga ne vrapimi është pasion dhe stil jetese, për disa të tjerë dëshira për të vrapuar është e madhe, por ndoshta motivimi nuk është gjithmonë aty. Për këtë arsye, kemi menduar t’i vimë në ndihmë të gjithë atyre që kanë dëshirë jo vetëm të jenë pjesëmarrës në Maratonën e Tiranës, por të gjithë qytetarëve që duan të nisin rrugëtimin e tyre drejtë një jetese të shëndetshme dhe aktive, duke organizuar seanca stërvitore në grup. Aktiviteti në natyrë dhe vrapimi social do të jetë një ndihmë për ata individë që marrin pjesë për herë të parë në një maratonë dhe gjithashtu për të gjithë ata që kanë nevojë për këshilla vrapimi. Seancat stërvitore do të zhvillohen në Parkun e Madhë të Tiranës dhe do të jenë të mbikqyrura nga profesionistë.

Le të stërvitemi së bashku dhe të behemi gati për të vrapuar në Tiranë me 7 Tetor!

DataOraVendi
17/06/201818:00Hyrja e Liqenit Artificial
24/06/201818:00Hyrja e Liqenit Artificial
01/07/201818:00Hyrja e Liqenit Artificial
08/07/201818:00Hyrja e Liqenit Artificial
15/07/201818:00Hyrja e Liqenit Artificial
22/07/201818:00Hyrja e Liqenit Artificial
29/07/201818:00Hyrja e Liqenit Artificial
05/08/201818:00Hyrja e Liqenit Artificial
12/08/201818:00Hyrja e Liqenit Artificial
19/08/201818:00Hyrja e Liqenit Artificial
26/08/201818:00Hyrja e Liqenit Artificial
infoinfo@tiranamarathon.com
AdresaSheshi Skënderbej
Tiranë, Shqipëri

© 2021. Tirana Marathon - Made by UNIKAL