Edicioni

6
Gjatësia e itinerarit: 42.195 km
Starti: Në sheshin Skendërbej
Data e Startit: E diel, 23 Tetor 2022, ora 09:00 AM
Finishi: Në sheshin Skendërbej
Tarifa e pjesëmarrjes: 15€ Regjistrimi / 25€ (Regjistrimi + Uniforma)
Çfarë përfshihet në këtë tarifë: Numri i garës me emrin tuaj dhe Kohëmatësi BIB, medalja për përfunduesit e garës, ujë përgjatë itinerarit, çertifikata e pjesëmarrjes dhe rezultatet online, dhurata nga partnerët.
Pranueshmëria: Të gjithë shtetasit shqiptar dhe të huaj mbi 18 vjeç
Përfundimi i afatit të rregjistrimit: E hënë, ora 00:00, data 17 tetor 2022
Datat e Tërheqje së numrave BIB: 21, 22 tetor 2022

Tirana Marathon

Sheshi Skënderbej, Tiranë, Shqipëri
Tirana Marathon © 2023. All rights reserved.