We Too

Edicioni i pestë

Gjatësia e itinerarit2.3 km
StartiSheshi "Skënderbej"
Data e StartitE dielë, 17 Tetor 2021, ora 09:15 AM
FinishiSheshi "Skënderbej"
Tarifa e pjesëmarrjesFalas
Çfarë përfshihet në këtë tarifëNumri i garës me emrin tuaj dhe Kohëmatësi BIB, medalja për përfunduesit e garës, ujë përgjatë itinerarit, çertifikata e pjesëmarrjes dhe rezultatet online, dhurata nga partnerët.
PranueshmëriaTë gjithë shtetasit shqiptarë apo të huaj, me aftësi ndryshe - paraplegjik, të lindur nga muajit Tetor 2003
Përfundimi i afatit të rregjistrimitE mërkurë, ora 00:00, data 13 tetor 2021

Edicioni i katërt

Gjatësia e itinerarit2.3 km
StartiSheshi "Skënderbej"
Data e StartitE dielë, 17 Tetor 2021, ora 09:15 AM
FinishiSheshi "Skënderbej"
Tarifa e pjesëmarrjesFalas
Çfarë përfshihet në këtë tarifëNumri i garës me emrin tuaj dhe Kohëmatësi BIB, medalja për përfunduesit e garës, ujë përgjatë itinerarit, çertifikata e pjesëmarrjes dhe rezultatet online, dhurata nga partnerët.
PranueshmëriaTë gjithë shtetasit shqiptarë apo të huaj, me aftësi ndryshe - paraplegjik, të lindur nga muajit Tetor 2003
Përfundimi i afatit të rregjistrimitE mërkurë, ora 00:00, data 13 tetor 2021
infoinfo@tiranamarathon.com
AdresaSheshi Skënderbej
Tiranë, Shqipëri

© 2021. Tirana Marathon - Made by UNIKAL