We Too

Edicioni i katërt

Gjatësia e itinerarit2.3 km
StartiFillimi i Bulevardit "Dëshmorët e Kombit", pranë sheshit "Nënë Tereza"
Data e StartitE dielë, 13 Tetor 2019, ora 09:15 AM
FinishiTe Starti, fillimi i Bulevardit "Dëshmorët e Kombit", pranë sheshit "Nënë Tereza"
Koha e ndërprerjes1 orë maks, me kohë fillese 09:20 AM dhe koha maksimale e përfundimit ora 10:20
Tarifa e pjesëmarrjesFalas
Çfarë përfshihet në këtë tarifëBluza e Tirana Marathon 2019, numri i garës dhe Kohëmatësin, emri juaj do të shtypet në numrin garues, çanta e Maratonës së Tiranës 2019, qese mbështjellëse, medalja për përfunduesit e garës, ujë përgjatë itinerarit, çertifikata e pjesëmarrjes dhe rezultatet online, dhurata nga partnerët.
PranueshmëriaTë gjithë shtetasit shqiptarë apo të huaj, me aftësi ndryshe - paraplegjik, të lindur nga muajit Tetor 2000 dhe më të moshuar
Përfundimi i afatit të rregjistrimitE mërkurë, ora 00:00, data 02 tetor 2019

Edicioni i katërt

Gjatësia e itinerarit2.3 km
StartiFillimi i Bulevardit "Dëshmorët e Kombit", pranë sheshit "Nënë Tereza"
Data e StartitE dielë, 13 Tetor 2019, ora 09:15 AM
FinishiTe Starti, fillimi i Bulevardit "Dëshmorët e Kombit", pranë sheshit "Nënë Tereza"
Koha e ndërprerjes1 orë maks, me kohë fillese 09:20 AM dhe koha maksimale e përfundimit ora 10:20
Tarifa e pjesëmarrjesFalas
Çfarë përfshihet në këtë tarifëBluza e Tirana Marathon 2019, numri i garës dhe Kohëmatësin, emri juaj do të shtypet në numrin garues, çanta e Maratonës së Tiranës 2019, qese mbështjellëse, medalja për përfunduesit e garës, ujë përgjatë itinerarit, çertifikata e pjesëmarrjes dhe rezultatet online, dhurata nga partnerët.
PranueshmëriaTë gjithë shtetasit shqiptarë apo të huaj, me aftësi ndryshe - paraplegjik, të lindur nga muajit Tetor 2000 dhe më të moshuar
Përfundimi i afatit të rregjistrimitE mërkurë, ora 00:00, data 02 tetor 2019