Tirana 10K

Edicioni i katërt

Gjatësia e itinerarit10 km
StartiNë sheshin Skendërbej
Data e StartitE dielë, 13 Tetor 2019, ora 09:10 AM
FinishiNë sheshin Skendërbej
Koha e ndërprerjes2 orë maks, me kohë fillese 09:10 AM dhe koha maksimale e përfundimit ora 11:10
Tarifa e pjesëmarrjes6 Euro me TVSH
Çfarë përfshihet në këtë tarifëBluza e Tirana Marathon 2019, numri i garës dhe Kohëmatësin, emri juaj do të shtypet në numrin garues, çanta e Maratonës së Tiranës 2019, qese mbështjellëse, medalja për përfunduesit e garës, ujë përgjatë itinerarit, çertifikata e pjesëmarrjes dhe rezultatet online, dhurata nga partnerët.
PranueshmëriaTë gjithë shtetasit shqiptarë apo të huaj. Të lindur nga muajit tetor 2000 dhe më të rinj, nevojitet deklarata nga prindi ose personi kujdestar.
Përfundimi i afatit të rregjistrimitE mërkurë ora 00:00, data 02 tetor 2019
Datat e Tërheqje së numrave BIB9, 10,11 tetor 2019

Edicioni i katërt

Gjatësia e itinerarit10 km
StartiNë sheshin Skendërbej
Data e StartitE dielë, 13 Tetor 2019, ora 09:10 AM
FinishiNë sheshin Skendërbej
Koha e ndërprerjes2 orë maks, me kohë fillese 09:10 AM dhe koha maksimale e përfundimit ora 11:10
Tarifa e pjesëmarrjes6 Euro me TVSH
Çfarë përfshihet në këtë tarifëBluza e Tirana Marathon 2019, numri i garës dhe Kohëmatësin, emri juaj do të shtypet në numrin garues, çanta e Maratonës së Tiranës 2019, qese mbështjellëse, medalja për përfunduesit e garës, ujë përgjatë itinerarit, çertifikata e pjesëmarrjes dhe rezultatet online, dhurata nga partnerët.
PranueshmëriaTë gjithë shtetasit shqiptarë apo të huaj. Të lindur nga muajit tetor 2000 dhe më të rinj, nevojitet deklarata nga prindi ose personi kujdestar.
Përfundimi i afatit të rregjistrimitE mërkurë ora 00:00, data 02 tetor 2019
Datat e Tërheqje së numrave BIB9, 10,11 tetor 2019