Half Marathon

Edicioni i katërt

Gjatësia e itinerarit21.0975 km
StartiNë sheshin Skendërbej
Data e StartitE dielë, 13 Tetor 2019, ora 09:00 AM
FinishiNë sheshin Skendërbej
Koha e ndërprerjes3 orë maks, me kohë fillese 09:00 AM dhe koha maksimale e përfundimit ora 12:00
Tarifa e pjesëmarrjes12 Euro me TVSH
Çfarë përfshihet në këtë tarifëBluza e Tirana Marathon 2019, numri i garës dhe Kohëmatësin, emri juaj do të shtypet në numrin garues, çanta e Maratonës së Tiranës 2019, qese mbështjellëse, medalja për përfunduesit e garës, ujë përgjatë itinerarit, çertifikata e pjesëmarrjes dhe rezultatet online, dhurata nga partnerët.
PranueshmëriaTë gjithë shtetasit shqiptarë apo të huaj të lindur nga muajit Tetor 2000 dhe më të moshuar
Përfundimi i afatit të rregjistrimitE mërkurë, ora 00:00, data 02 tetor 2019
Datat e Tërheqje së numrave BIB9, 10,11 tetor 2019

Edicioni i katërt

Gjatësia e itinerarit21.0975 km
StartiNë sheshin Skendërbej
Data e StartitE dielë, 13 Tetor 2019, ora 09:00 AM
FinishiNë sheshin Skendërbej
Koha e ndërprerjes3 orë maks, me kohë fillese 09:00 AM dhe koha maksimale e përfundimit ora 12:00
Tarifa e pjesëmarrjes12 Euro me TVSH
Çfarë përfshihet në këtë tarifëBluza e Tirana Marathon 2019, numri i garës dhe Kohëmatësin, emri juaj do të shtypet në numrin garues, çanta e Maratonës së Tiranës 2019, qese mbështjellëse, medalja për përfunduesit e garës, ujë përgjatë itinerarit, çertifikata e pjesëmarrjes dhe rezultatet online, dhurata nga partnerët.
PranueshmëriaTë gjithë shtetasit shqiptarë apo të huaj të lindur nga muajit Tetor 2000 dhe më të moshuar
Përfundimi i afatit të rregjistrimitE mërkurë, ora 00:00, data 02 tetor 2019
Datat e Tërheqje së numrave BIB9, 10,11 tetor 2019