Fun Run

Edicioni i pestë

Edhe në këtë edicion të saj të pestë Gjysmë Maratona e Tiranës, vjen me një hapsirë special për të rinjt e qytetit. Me datë 16 Tetor 2021 do të zhvillohet gara Fun Run, ku protagonist të kësaj kategorie do të jenë nxënësit e shkollave 9-vjeçare të Tiranës, të cilët do të vrapojnë në rrugët e qytetit duke mbartur mesazhin sensibilizues: “Edukimin e brezave nëpërmjet sportit”.

Kjo garë do të filloj në orën 10:00 në shëshin “Nënë Tereza” dhe do të përshkruaj një segment me gjatësi simbolike prej 2km i cili përfunon në sheshin “Skëndërbej”. Për fituesit e tre vendeve të para femër dhe mashkull do të ketë një shpërblim simbolik, por me shumë se kaq kjo garë shihet si një mënyrë e mirë për ti nxitur të rinjt të angazhohen me sport dhe të fillojnë të përgatiten për të konkuruar pas disa vitesh në Maratonën e Tiranës.

Në lidhje me organizimin e këtij eventi, njoftimet për pjesmarrje te nxënësve të shkollave të Tiranës do të bëhët përmes Drejtorive të shkollave dhe Drejtorisë Rajonale Arsimore të Tiranës, përgjatë muajit shtator 2021.

infoinfo@tiranamarathon.com
AdresaSheshi Skënderbej
Tiranë, Shqipëri

© 2021. Tirana Marathon - Made by UNIKAL