Kategoritë

Edicioni i pestë i Gjysmë Maratonës së Tiranës

“Maratona e Tiranës” rikthehet në datën 17 Tetor 2021 në edicionin e saj të pestë. Këtë vit vjen me itenerarin e certifikuar nga “Association of International Marathon and Distance Race” dhe si pjesë e shtëpisë botërore të atletikës “International Association of Athletics Federation”.

Itinerari i ri do të përshkojë pikat me kryesore të qytetit, duke e kthyer këtë garë jo vetëm në sfidë për garuesit, por edhe do t’u dhurojë qytetarëve të Tiranës një shfaqje ndryshe, e cila promovon të jetuarit shëndetshëm nëpërmjet sportit.

Më poshtë gjeni kategoritë pjesëmarrëse në këtë garë.

infoinfo@tiranamarathon.com
AdresaSheshi Skënderbej
Tiranë, Shqipëri

© 2021. Tirana Marathon - Made by UNIKAL