Sky2 Hotel

sky2hotel.jpg
Rruga Reshit Çollaku, Tirana, Albania
10 Rruga Reshit Çollaku Tirana Tirana County 1001 AL

Adresa: Rruga Reshit Çollaku, Tirana, Albania

Çmimi/Natë

Dhoma Single standard: 35,00 Euro / nata / dhoma

Çmimet e mësipërme janë në Euro dhe përfshijnë: mëngjes, internet, parking dhe gjitha taksat.


Adresa: Rruga Reshit Çollaku, Tirana, Albania

Çmimi/Natë

Dhoma Single standard: 35,00 Euro / nata / dhoma

Çmimet e mësipërme janë në Euro dhe përfshijnë: mëngjes, internet, parking dhe gjitha taksat.