Off Limits Albania

15419637_1238690666169807_8569202527288658815_o.jpg
Bulevardi Bajram Curri, Tirana 1001, Albania

Merrni një shije për jetën shqiptare në këtë udhëtim të ditës. 45 Euro / Pax

Nisja nga Tirana në orën 9 të mëngjesit, drejtë rrugës për në Malin e Dajtit. Aty mund të shijoni panoramën e Tiranës, vendi më i mirë për foto dhe selfies. Më pas do të shkojmë në fshatin Shëngjergj. Në këtë fshat do të ngjitemi për 500 metra për të arritur te ujëvara. Pas ujëvarë dhe Shëngjergj, ne do të vazhdojmë aventurën tonë për Bize, këtë herë ne do të udhëtojmë off-road.

Të përfshira:

Shofer / Udhëzues
Tarifat e hyrjes
Përvoja lokale

Nuk përfshihen:

Jeep ngarje (Opsionale)
Drekë (ju lutemi paguani 10 €)


Get a taste for Albanian life on this day trip. 45 Euro/Pax

Departure from Tirana at 9:00, we will drive you on road to Dajti Mountain. There you can enjoy the panorama of Tirana, best spot for photos and selfies. Afterwards we will drive to Shengjergj village. On this village we will hike for 500m to reach the waterfall. After the waterfall and Shëngjergj, will continue our adventure to Bize, this time we will drive off-road.

Included:

Driver/guide
Entrance Fees
Local Experience

Not included:

Jeep driving (Optional)
Lunch (please pay 10€)