Mountain Bike Albania

DSC04706.jpg
Rruga Pjetër Budi 6, Tirana 1010, Albania
6 Rruga Pjetër Budi Tirana Tirana County 1010 AL

Petrela Mountain Bike Tour – Gjysëm Dite

Sheshi “Nënë Tereza” – Kodrat e liqenit artificial
10 km ecje në unazën e re për të arritur të ura e Mulletit
2.5 km ngjitje në kalanë e Petrelës. Vizitë në kala dhe në fshatrat Mumajes – Baldushk
Dreka në restorantin e zonës
Kthimi në Tiranë
E gjithë xhiro zgjat 50km
Kohezgjatja 4 orë

Çmimi 30 euro ku përfshihen:

Bicikleta Mountain Bike 29er
Kokore
Guida
Dreka ne fshat


Petrela Mountain Bike Tour – Half Day

Mother Theresa Square – Artificial lake hills
10 km walk to the new ring to reach Mullet Bridge
2.5 km climbing to Petrela Castle. Visit to the castle and in the villages of Mumajes – Baldushk
Lunch at the restaurant of the area
Return to Tirana
The tour lasts 50km
Duration 4 hours

Price 30 euros includes:

Bicycle Mountain Bike 29er
Helmet
Guide
Lunch in the village