Mak Hotel Tirana

mak hotel.jpg
Sheshi Italia 1, Tiranë, Albania
1 Sheshi Italia Tiranë Qarku i Tiranës AL

Çmimi i ulur për pjesëmarrësit në maratonë

Single Room – 72€
Twin Room – 85€

Në çmim është përfshirë: Mëngjesi, Wi-Fi, Pishina e brendshme dhe jashtme, palestër, sauna