Ambasada e Vatikanit

AMBASADA E VATIKANIT.jpg
Rruga e Durrësit, Tirana, Albania
75 Rruga e Durrësit Tirana Tirana County AL

Ndërtesa që shërben si Ambasada e Selisë së Shenjtë, Vatikanit në Shqipëri është ndërtuar në vitin 1931 dhe ka qenë shtëpia e  Z. Abedin Libohova. Ajo është një arritje e goditur e arkitekturës, ku spikat dukshëm stili i neo-Rilindjes dhe duke qenë afër qendrës ka një trajtim që i reziston kohës.