ditë
:
orë
:
min
:
sek
0K
Vrapues

Rreth

eventit

Maratona e Tiranës 2022 vjen këtë vit me edicionin e saj të 6-të dhe me siguri tashmë mund ta cilësojmë atë si eventin më të madh sportiv në qytet. Këtë e tregon edhe pjesëmarrja e 2500 vrapuesve nga shumë vende të ndryshme të botës. Shtimi i numrit të pjesëmarrësve ndër vite është një tregues i mirë se kjo garë është bërë e dashur për qytetarët e Tiranës dhe më gjerë.

Edicioni

6

Rregullorja

Vullnetarët

Kontakto

Kategoritë

Çmimet

Vendi I

5000 Euro

Çmimi i vendit të parë për kategorinë Marathon (42.195 km) do të jetë 5000 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi II

3000 Euro

Çmimi i vendit të dytë për kategorinë Marathon (42.195 km) do të jetë 3000 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi III

2000 Euro

Çmimi i vendit të tretë për kategorinë Marathon (42.195 km) do të jetë 2000 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi I

2000 Euro

Çmimi i vendit të parë për kategorinë Half Marathon (21.0975 km) do të jetë 2000 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi II

1500 Euro

Çmimi i vendit të dytë për kategorinë Half Marathon (21.0975 km) do të jetë 1500 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi III

1000 Euro

Çmimi i vendit të tretë për kategorinë Half Marathon (21.0975 km) do të jetë 1000 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi I

800 Euro

Çmimi i vendit të parë për kategorinë Tirana 10K (10 km) do të jetë 800 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi II

600 Euro

Çmimi i vendit të dytë për kategorinë Tirana 10K (10 km) do të jetë 600 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi III

500 Euro

Çmimi i vendit të tretë për kategorinë Tirana 10K (10 km) do të jetë 500 Euro, për garuesit femra dhe meshkuj.

Vendi I

500 Euro

Çmimi i vendit të parë për kategorinë We Too do të jetë 500 Euro.

Vendi II

400 Euro

Çmimi i vendit të dytë për kategorinë We Too do të jetë 400 Euro.

Vendi III

300 Euro

Çmimi i vendit të tretë për kategorinë We Too do të jetë 300 Euro.

Itinerari

Harta

Itinerari

harta

Tirana Marathon

Sheshi Skënderbej, Tiranë, Shqipëri
Tirana Marathon © 2022. All rights reserved.