We Too

Edicioni i tretë

Gjatësia e itinerarit2.3 km
StartiFillimi i Bulevardit "Dëshmorët e Kombit", pranë sheshit "Nënë Tereza"
Data e StartitE dielë, 7 Tetor 2018, ora 09:15 AM
FinishiTe Starti, fillimi i Bulevardit "Dëshmorët e Kombit", pranë sheshit "Nënë Tereza"
Koha e ndërprerjes1 orë maks, me kohë fillese 09:20 AM dhe koha maksimale e përfundimit ora 10:20
Tarifa e pjesëmarrjesFalas
Çfarë përfshihet në këtë tarifëBluza e Tirana Maraton 2018, numri i garës dhe Kohëmatësin (për regjistrimin deri më 30 shtator 2018, emri juaj do të shtypet në numrin garues), çanta e Maratonës së Tiranës 2018, medalja për përfunduesit e garës, ujë dhe fruta përgjatë itinerarit, çertifikata e pjesëmarrjes dhe rezultatet online, dhurata nga partnerët
PranueshmëriaTë gjithë shtetasit shqiptarë apo të huaj, me aftësi ndryshe - paraplegjik, të lindur nga muajit Tetor 2000 dhe më të moshuar
Përfundimi i afatit të rregjistrimitE martë, ora 00:00, data 02 tetor 2018
MT_2018_Harta_We-Too