Tirana 10K

Edicioni i tretë

Gjatësia e itinerarit10 km
StartiFillimi i Bulevardit "Dëshmorët e Kombit", pranë sheshit "Nënë Tereza"
Data e StartitE dielë, 7 Tetor 2018, ora 09:10 AM
FinishiTe Starti, fillimi i Bulevardit "Dëshmorët e Kombit", pranë sheshit "Nënë Tereza"
Koha e ndërprerjes2 orë maks, me kohë fillese 09:10 AM dhe koha maksimale e përfundimit ora 11:10
Tarifa e pjesëmarrjes5 Euro
Çfarë përfshihet në këtë tarifëBluza e Tirana Maraton 2018, numri i garës dhe Kohëmatësin (për regjistrimin deri më 30 shtator 2018, emri juaj do të shtypet në numrin garues), çanta e Maratonës së Tiranës 2018, medalja për përfunduesit e garës, ujë dhe fruta përgjatë itinerarit, çertifikata e pjesëmarrjes dhe rezultatet online, dhurata nga partnerët
PranueshmëriaTë gjithë shtetasit shqiptarë apo të huaj. Të lindur nga muajit tetor 2000 dhe më të rinj, nevojitet deklarata nga prindi ose personi kujdestar.
Përfundimi i afatit të rregjistrimitE martë, ora 00:00, data 02 tetor 2018
MT_2018_Harta_10K_Itinerari_Final