Half Marathon

Edicioni i tretë

Gjatësia e itinerarit21.0975 km
StartiFillimi i Bulevardit "Dëshmorët e Kombit", pranë sheshit "Nënë Tereza"
Data e StartitE dielë, 7 Tetor 2018, ora 09:00 AM
FinishiTe Starti, fillimi i Bulevardit "Dëshmorët e Kombit", pranë sheshit "Nënë Tereza"
Koha e ndërprerjes3 orë maks, me kohë fillese 09:00 AM dhe koha maksimale e përfundimit ora 12:00
Tarifa e pjesëmarrjes10 Euro
Çfarë përfshihet në këtë tarifëBluza e Tirana Maraton 2018, numri i garës dhe Kohëmatësin (për regjistrimin deri më 30 shtator 2018, emri juaj do të shtypet në numrin garues), çanta e Maratonës së Tiranës 2018, medalja për përfunduesit e garës, ujë dhe fruta përgjatë itinerarit, çertifikata e pjesëmarrjes dhe rezultatet online, dhurata nga partnerët
PranueshmëriaTë gjithë shtetasit shqiptarë apo të huaj të lindur nga muajit Tetor 2000 dhe më të moshuar
Përfundimi i afatit të rregjistrimitE martë, ora 00:00, data 02 tetor 2018
MT_2018_Harta_Half_Marathon_Itinerari_Final