Sky2 Hotel

sky2hotel.jpg
Rruga Reshit Çollaku, Tirana, Albania
10 Rruga Reshit Çollaku Tirana Tirana County 1001 AL

Price/Night

 Standard Single Room 58

Standard Twin Room 70

Standard Double 70 €

Dopio (+1) 70+20 €

Suites 90 €

 

Marathon Runner Discount                                     Marathon Runner Discount (for groups)

Standard Single Room 52 €                                      Standard Single Room 39 €

Standard Twin Room 63 €                                        Standard Twin Room 50 €

Standard Double 63 €                                               Standard Double 50 €

Dopio (+1) 81€                                                           Dopio (+1) 75 €

Suites 81 €                                                                  Suites 75 €

 

The above prices are in Euros and include: Breakfast, 6% VAT, 3% Visitor Tax, Free Internet in the room and in common areas etc.


Çmimi/Natë

 

Standard Single Room 58

Standard Twin Room 70

Standard Double 70 €

Dopio (+1) 70+20 €

Suites 90 €

 

Çmimi i ulur për pjesëmarrësit në maratonë              Çmimi i ulur për pjesëmarrësit në maratonë  (për grupe)

Standard Single Room 52 €                                                  Standard Single Room 39 €

Standard Twin Room 63 €                                                    Standard Twin Room 50 €

Standard Double 63 €                                                           Standard Double 50 €

Dopio (+1) 81€                                                                       Dopio (+1) 75 €

Suites 81 €                                                                              Suites 75 €

 

Çmimet e mësipërme janë në euro dhe përfshijnë: Mëngjesin, 6% TVSH, 3% Taksa e Vizitorit, Internet falas në dhomë dhe në zona të përbashkëta etj.