Edicioni i 3-të

1/2 Maratona e Tiranës

09:00, 13 Tetor 2019

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
Mirësevini

Maratona e Tiranës

Maratona e Tiranës 2018 vjen këtë vit me edicionin e saj të 3-të, dhe me siguri tashmë mund ta cilësojmë atë si eventin më të madh sportiv në qytet. Këtë e tregon edhe pjesmarrja e më shumë se 2500 vrapues nga 40 vende të ndryshme të botës.

Më shumë
Kategoritë

Çmimet & Rezultate

GjiniaVendiÇmimi
F/MI2500 Euro
F/MII1500 Euro
F/MIII1000 Euro
GjiniaVendiÇmimi
F/MI1000 Euro
F/MII750 Euro
F/MIII500 Euro
VendiÇmimi
I750 Euro
II650 Euro
III500 Euro

Mësoni rezultatet e fituesve në tre edicionet e para, të ndara sipas kategorive përkatëse.

Itinerari

Harta e Maratonës

MT_2018_Final
Rrjetet Sociale

Social Wall

Sponsorat